Eko Linija

Eko-linija d.o.o već 7 godina je jedan od vodećih distributera pločastih materijala (iverice, iverale, radne ploče, fronte) i okova namijenjenih za proizvodnju namještaja, građevinske stolarije, proizvoda od stakla i opremanje interijera. U zadnjih godinu dana ponudu smo proširili na više od 90 različitih dekora renomiranih svjetskih proizvođača materijala (FALCO, KRONOSPAN, WODEGO, THERMOPAL, DUROPAL), te smatramo da takvom ponudom možemo udovoljiti željama i najzahtjevnijih kupaca.
Materijali se odlikuju iznimno visokom kvalitetom i folijom otpornom na habanje.

 

 

 Veliku pažnju u poslovanju posvećujemo kvaliteti obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Koristeći najsuvremenije softvere (Megatischler, MegaRay, Corpus) i opremu, optimiziranje krojnih naloga, usluga piljenja, usluga kantiranja omogućuju nam veliku brzinu i fleksibilnost, odnosno mogućnost da svakom kupcu omogućimo izradu namještaja u vrhunskoj kvaliteti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Uvođenjem CNC stroja proširili smo uslugu na krivolinijsko piljenje, kantiranje, te bušenje rupa za spojeve namještaja. Kratkim rokom isporuke, kvalitetom i poštivanjem roka isporuke stekli smo veliki broj kupaca. Osim kupaca koji se bave proizvodnjom namještaja naši stalni kupci su i hobisti koji žele sami napraviti namještaj.


Osim ljubaznog, uslužnog i stručnog osoblja koje Vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju, uvedena je i mogućnost slanja narudžbi putem e-maila. Uvođenjem novih tehnologija, praćenjem svjetskih tržišta proizvodnje namještaja te uvođenjem novih materijala, s nama sada a i u budućnosti biti ćete uvijek u mogućnosti osmisliti i napraviti namještaj kakav ste oduvijek željeli.